KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

W roku szkolnym 2019/2020 w skład Rady Pedagogicznej wchodzą następujący nauczyciele:

Nauczyciele Przedszkola Miejskiego Nr 17 „Niezapominajka” Kutno, ul. Józefa Wybickiego 1

  1. Aneta Barylska - nauczyciel kontraktowy, wychowawca grupy I  3 latków, 
  2. Mirosława Szafoni – nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy I 3latków
  3. Magda Zientalska – nauczyciel kontraktowy, wychowawca grupy II 3 latków
  4. Jolanta Siuda dyrektor - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy II 3 latków
  5. Jolanta Dorywalska - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy II 3 latków
  6. Angelika Ziółkowska – nauczyciel mianowany , wychowawca grupy III 4 latków
  7. Aleksandra Krysińska - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy III 4 latków
  8. Katarzyna Popielarczyk - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy IV 4 – 5 latków
  9. Dorota Bonawenturczak - wicedyrektor, nauczyciel dyplomowany, wychowawca  grupy IV (4-5l)
  10. Dorota Mikulska- nauczyciel mianowany, wychowawca grupy V 4 -5 latków 
  11. Mirosława Szafoni - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy V 4 – 5 latków
  12. Elżbieta Janecka  - nauczyciel dyplomowany, wychowawca   grupy VI   4 -5 latków
  13. Jolanta Dorywalska - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy VI 4-5 latków
  14. Agnieszka Szatkowska -nauczyciel dyplomowany, logopeda
  15. Joanna Sikorska - nauczyciel kontraktowy, psycholog
  16. Angelika Ziółkowska -nauczyciel mianowany, gimnastyka korekcyjna 
  17. Aneta Barylska - nauczyciel kontraktowy, rytmika
  18. Mateusz Sikorski, nauczyciel stażysta , jęz. angielski

Nauczyciele oddziałów zlokalizowanych przy ulicy Szymanowskiego 6C/18:

  1. Anna Walczak , wicedyrektor – nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy 3 -4 l. oraz (4-5l.)
  2. Natalia Nodzak - Skowron – nauczyciel kontraktowy wychowawca grupy 3-4 latków  
  3. Izabela Sobiecka – nauczyciel stażysta wychowawca grupy 3-4 latków oraz 4-5 latków
  4. Monika Kowalik - nauczyciel kontraktowy wychowawca grupy 4-5 latków  język angielski
  5. Alicja Tomaszewska – nauczyciel dyplomowany – nauczyciel współorganizujący kształcenie 
  6. Stolińska Monika- nauczyciel kontraktowy logopeda, nauczyciel rytmiki
  7. Angelika Ziółkowska - gimnastyka korekcyjna
  8. Mateusz Sikorski – nauczyciel stażysta , jęz. angielski

Nauczyciele oddziału zlokalizowanego w Szkole Podstawowej Nr 1 im Tadeusza Kościuszki 1, ul. Zamoyskiego 1:

  1. Izabela Maj -nauczyciel dyplomowany, wychowawca  grupy I 5 latków
  2. Beata Wojciechowska - nauczyciel kontraktowy , wychowawca grupy I 5- Latków
  3. Anna Pałczyńska - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy II  6- Latków 
  4. Hanna Janusz – nauczyciel dyplomowany , wychowawca grupy II i III 6 latków
  5. Jolanta Zielińska – nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy III 6latków
  6. Aleksandra Lewińska - nauczyciel kontraktowy, wychowawca  grupy IV 6 latków
  7. Anna Stańczyk - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy IV  6 latków
  8. Joanna Sikorska - nauczyciel kontraktowy, psycholog
  9. Stolińska Monika- nauczyciel kontraktowy logopeda, 
  10. Aneta Barylska – nauczyciel kontraktowy , rytmika
  11. Angelika Ziółkowska – nauczyciel mianowany , gimnastyka korekcyjna
  12. Mateusz Sikorski – nauczyciel stażysta , jęz. Angielski
  13. Anna Dzierżawska – nauczyciel mianowany , religii
Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 17 „Niezapominajka” w Kutnie
odpowiada: Jolanta Siuda
data: 03-10-2019
wytworzył: Izabela Maj
data: 03-10-2019
data: 03-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 01-10-2019 - Edycja treści
  • 26-09-2019 - Edycja treści
  • 22-10-2018 - Edycja treści
  • 19-01-2018 - Edycja treści
  • 17-01-2018 - Edycja treści
  • 16-10-2017 - Edycja treści
  • 07-10-2017 - Edycja treści
  • 04-10-2016 - Edycja treści
  • 19-10-2015 - Edycja treści
  • 25-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 31-10-2014 - Edycja treści
  • 28-10-2014 - Edycja treści
  • 21-10-2014 - Edycja treści
  • 21-03-2014 - Edycja treści
  • 09-11-2012 - Edycja treści
  • 30-10-2012 - Edycja treści
  • 26-10-2012 - Edycja treści
  • 17-03-2011 - Edycja treści
  • 28-01-2011 - Edycja treści
  • 08-10-2010 - Edycja treści
  • 02-04-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1179