KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kontrole

Kontrole 2019r.

Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno – Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 17.09.2019r.

Zakres prowadzonej kontroli: blok żywieniowy w Przedszkolu Miejskim Nr17 „Niezapominajka” na Wybickiego


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno – Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 10.09.2019r.

Zakres prowadzonej kontroli: przegląd obiektu należący do Przedszkola Miejskiego Nr 17 „Niezapominajka” w tym oddziału Szymanowskiego pod kątem zabezpieczenia bezpiecznych i higienicznych warunków korzystania z tych obiektów przez dzieci.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno – Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 15.05.2018-9r.

Zakres prowadzonej kontroli: ocena realizacji Programu „ Czyste powietrze wokół nas”.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno – Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 20.05.2019r

Zakres prowadzonej kontroli: ocena stanu sanitarnego przedszkola Miejskiego Nr17 „Niezapominajka” w Kutnie


Podmiot kontrolujący: Urząd Dozoru Technicznego w Płocku

Czas trwania kontroli: 19.03.2019r

Zakres prowadzonej kontroli: badań okresowych dźwigów.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno – Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 12.03.2019r

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego przedszkola oddziału zlokalizowanego na Szymanowskiego 6c/18.


 

Podmiot kontrolujący: Inspektor Wydziału Edukacji w Kutnie

Czas trwania kontroli: 17.01.2019r.

Zakres prowadzonej kontroli: kontrola doraźna gruntów oświatowych na innowacyjne działania edukacyjne pt: „ Sięgaj gdzie wzrok nie sięga”


Podmiot kontrolujący: Delegatura Kuratorium Oświaty w Łodzi z/s Skierniewicach

Czas trwania kontroli: 07.01.2019r

Zakres prowadzonej kontroli: Organizacja pracy placówki związku z absencją nauczycieli


Kontrole 2018r.

Podmiot kontrolujący: Państwowa Inspekcja Pracy

Czas trwania kontroli: 31.10.2018r

Zakres prowadzonej kontroli: Wybrane zagadnienia z prawnej ochrony pracy ,BHP IWA


Podmiot kontrolujący: PROMAR

Czas trwania kontroli: 19.10.2018r.

Zakres prowadzonej kontroli: kontrola okresowa sprawności obiektu budowlanego.


 Podmiot kontrolujący: Inspektor w Biurze Audytu Wewnętrznego i Kontroli Urzędu Miasta Kutno

Czas trwania kontroli: 26.04.2018r.

Zakres prowadzonej kontroli: Celowość gospodarność dotowania wydatków w 2017r oraz ocena funkcjonowania systemu kontroli zarządczej.


Podmiot kontrolujący: Wydział Edukacji Urzędu Miasta Kutno

Czas trwania kontroli: 25.04.2018r

Zakres prowadzonej kontroli: Kontrola grantu pt: „ Matematyczne łamigłówki dla mądrej główki”


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 23.05.2018r

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena realizacji programu „ Czyste powietrze wokół nas”


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 09.10.2018r

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego przedszkola


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 17.10.2018r 

Zakres prowadzonej kontroli: Blok żywieniowy w Przedszkolu Miejskim Nr 17 „ Niezapominajka” w Kutnie


Podmiot kontrolujący: Państwowa Inspekcja Pracy

Czas trwania kontroli: 01.10.2018r 

Zakres prowadzonej kontroli: Wybrane zagadnienia z prawnej ochrony pracy i BHP – ZUS, IWA.


 

Kontrole 2017r.

Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 25.09.2017r.

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego placówki.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 09.10.2017r

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego bloku żywieniowego przedszkola


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 26.09.2017r

Zakres prowadzonej kontroli: Kontrola sprawdzająca


Kontrole 2016r.

Podmiot kontrolujący: Urząd Miasta Kutno -  Biuro Audytu Wewnętrznego i Kontroli

Czas trwania kontroli: 04.08.2016r.

Zakres prowadzonej kontroli: prawidłowość wydatkowania środków Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych Przedszkola Miejskiego Nr17 „ Niezapominajka” w Kutnie


Podmiot kontrolujący: Kuratorium Oświaty w Łodzi.


Podmiot kontrolujący: Urząd Miasta Kutno -  Wydział Edukacji i Sportu w Kutnie

Czas trwania kontroli16.02.2016r.

Zakres prowadzonej kontroli: ocena pracy dyrektora


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 14.03.2013r.

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego przedszkola.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 01.04.2013r.

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego rozdzielni posiłków oddział  zlokalizowany na ul. Szymanowskiego 6c/18.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 20.10.2013r.

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego bloku żywieniowego.


Podmiot kontrolujący: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Kutnie

Czas trwania kontroli: 20.10.2013r.

Zakres prowadzonej kontroli: Ocena stanu sanitarnego przedszkola oddziału zlokalizowanego na Szymanowskiego 6c/18.


Podmiot kontrolujący: Urząd Miasta Kutno -  Wydział Edukacji i Sportu w Kutnie

Czas trwania kontroli 27.10.2016r.

Zakres prowadzonej kontroli: kontrola grantu „ Muzyczne trofeum” – projekt edukacyjny rozwijający uczniowskie zainteresowania muzyczne.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 17 „Niezapominajka” w Kutnie
odpowiada: Jolanta Siuda
data: 30-09-2019
wytworzył: Izabela Maj
data: 30-09-2019
data: 30-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 27-05-2019 - Edycja treści
  • 29-01-2019 - Edycja treści
  • 03-11-2018 - Edycja treści
  • 16-11-2017 - Edycja treści
  • 06-11-2017 - Edycja treści
  • 16-11-2016 - Edycja treści
  • 14-11-2016 - Edycja treści
  • 25-11-2015 - Edycja treści
  • 25-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 05-03-2015 - Edycja treści
  • 01-12-2014 - Edycja treści
  • 23-10-2014 - Edycja treści
  • 11-04-2014 - Edycja treści
  • 21-03-2014 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 673