KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

UCHWAŁA NR L/485/14 RADY MIASTA KUTNO z dnia 17 czerwca 2014 r. w sprawie opłat za świadczenia w przedszkolach publicznych, oddziałach przedszkolnych działających w szkołach podstawowych lub innych publicznych formach wychowania przedszkolnego dla których organem prowadzącym jest gmina Miasto Kutno.

UCHWAŁA NR XXXII/341/17 RADY MIASTA KUTNO z dnia 27 stycznia 2017 r. w sprawie opłat za świadczenia za korzystanie z wychowania przedszkolnego dzieci w wieku do lat 5 w przedszkolach publicznych oraz innych publicznych formach wychowania przedszkolnego, dla których organem prowadzącym jest gmina Miasto Kutno

Opłaty za czesne i żywienie przyjmowane są od 10 do 15 każdego dnia miesiąca. W przypadku, gdy dzień ten jest ustawowo wolny od pracy, za ostatni dzień płatności uważa się najbliższy dzień powszedni.

Płatności przyjmowane są:

poniedziałek

 7.30 – 9.30
13.00 – 14.30

Wtorek 7.30 – 9.30
13.00 – 14.30
Środa

 8.00 – 9.30
13.30 – 15.30

Czwartek 7.30 – 9.30
13.00 – 14.30
Piątek 7.30 – 9.30
13.00 – 14.30

Prosimy o terminowe dokonywanie wpłat. Opłata za uczęszczanie dziecka do przedszkola wynosi 1 zł za każdą godzinę pobytu poza podstawą programową ( podstawa programowa od godz.8:00 -13:00).

OPŁATA ŻYWIENIOWA:

dzienna stawka żywieniowa wynosi 8.50 zł

2.00 zł. – śniadanie

4,50 zł – obiad

2.00 zł. – podwieczorek

 

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 17 „Niezapominajka” w Kutnie
odpowiada: Jolanta Siuda
data: 30-09-2019
wytworzył: Izabela Maj
data: 30-09-2019
data: 30-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 16-10-2017 - Edycja treści
  • 25-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 29-11-2011 - Edycja treści
  • 28-01-2011 - Edycja treści
  • 20-01-2011 - Edycja treści
  • 22-10-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 761